Εδώ Θεσσαλονίκη

> Το κατάστημα του Θ. Κουκουβίτη στα Λαδάδικα -«η σπηλιά του Αλή Μπαμπά», όπως το αποκαλούν πολλοί πελάτες του- είναι η γαστρονομική «καρδιά» της Θεσσαλονίκης εδώ και σαράντα χρόνια. Το «Daily Deli» όμως, που άνοιξαν πρόσφατα οι γιοι του, ειδικεύεται στην υψηλή ελληνική  -κυρίως- γαστρονομία. Διαθέτει περισσότερο από πενήντα πέντε εκλεκτά ελληνικά τυριά, ανάμεσα τους και τη σπάνια γραβιέρα Μεριού από το Σωχό (12,60€/κιλό), μανούρι αέρος από τη Βλάστη Κοζάνης (18,70€/κιλό), κασέρια εξαιρετικής παλαίωσης -δηλαδή πάνω οπό 18 μήνες-, αλλά και πολλά ασυνήθιστα ιταλικά, ισπανικά και ελληνικά αλλαντικά, όπως τα λουκάνικα αγριόχοιρου Πιερίας και το κρασάτο χοιρομέρι Στρεμμένου. Έχει επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία από άγριο μανιτάρια, αλλά και δικά του προϊόντα για «μανιακούς» της κουζίνας, όπως το «Ροϊάς Έμβαμμα», ένα

γλόσο ιδανικό γιο άλειμμα πουλερικών και κρεάτων ή για

ντρέσινγκ σαλάτας.

 «Daily Deli»: Ζεύξιδος 4 & Ικτίνου, τηλ.: 2310-286869.

(www.tropis.gr, e-mail: deli@tropis.gr)

 

 

Επιστροφή στην  Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στην  προηγούμενη Σελίδα