• Μπα... θα φύγω τελικά. Δεν εί­ναι η μέρα μου για αποκριάτικη στο­λή σήμερα, θα πάω να αγοράσω delicatessen, για να "γκουρμεδιάσω» στο σπίτι με τη φίλη μου την Τζένη Με ορμή περνάω την πόρ­τα του «Daily Deli» (Ζεύξιδος 4 & Ικτίνου), που είναι και το meeting point των καλύτερων chef της πόλης. Ο κ. Παναγιώτης Κουκουβίτης είναι ο μέντορας μου στη γα­στρονομία και σας συμβουλεύω να πάτε τον γνωρίσετε, γιατί μαζί του θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στον τομέα «γαστρονομικές απολαύσεις». Περισσότερα από 55 ελ­ληνικά τυριά συν πολλά ξένα, ιτα­λικά, ισπανικά και ελληνικά αλλα­ντικά, μια συλλογή balsamico από, 2-30 χρόνια παλαίωσης, η μεγα­λύτερη συλλογή από άγρια μανι­τάρια, προϊόντα τρούφας, τα Ζυ­μαρικά «Μυλέλια» Μυτιλήνης και ό,τι άλλο βάλει ο λαίμαργος νους σας, θα το βρείτε εδώ. Στα ράφια του, αυτήν τη φορά εντόπισα αβγά τουρσί, σαρδέλα καπνιστή τυλιγ­μένη σε αμπελόφυλλο και τσίρο κα­πνιστό με καρύδια, ενώ ο κ. Κουκουβίτης μου πρότεινε να δοκιμά­σω το «Ροϊάς Έμβαμμα», ένα εκ­πληκτικό γλάσο ροδιού, ιδανικό για άλειμμα πουλερικών και κρεάτων ή για dressing στις σαλάτες

 

Επιστροφή στην  Αρχική Σελίδα

 

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα