Miele e Tartufo
Boscovivo
Μέλι με τρούφα

Σαφώς δεν είναι το μοναδικό που θα έχετε δοκιμάσει, αλλά σε τούτο βρήκα πολύ καλή την ισορροπία μεταξύ των φυσικών αρωμάτων του χρυσόξανθου μελιού (από τη βόρεια Ιταλία) και των σαγηνευτικών αρωμά­των της τρούφας, που φροντί­ζει, θαρρείς, να κάνει διακριτικά αισθητή την παρουσία της, χωρίς να σκεπάσει τον ισχυρό σύντροφο της, το μέλι.

 Ευτυχής γάμος, λοιπόν, δύο από τη φύση τους «φασαριόζι-κων» προϊόντων. Ωραία, αλλά π το κάνω;

Δοκίμασα αρχικά αυτό το προϊ-όν με ένα κατσικίσιο ημίσκληρο τυρί από χωρική τυροκόμηση και εκτίμησα την ικανότητα του να τονίζει τις γεύσεις του τυριού, χωρίς να τις καλύπτει. Μετά, ακολουθώντας τις συμ­βουλές της συσκευασίας, το δοκίμασα με πεκορίνο, πάνω από φρούτα, μήλα, και τέλος το άλειψα πάνω από ένα κρέας, που σιγόψησα με τις ώρες στο φούρνο. Το φαντάζομαι όμως ακόμα νο συμμετέχει ως άρωμα, γλύκα και υφή σε διά­φορες σάλτσες ή μαρινάδες.

(Υιοί Θ. Κουκουβίτη, σε επιλεγ­μένα σημεία πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

€ 8,30 το βαζάκι των 240 γρ.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιστροφή στην  Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στην  προηγούμενη Σελίδα